Over ons

Avo Dakwerken

Specialistisch bedrijf voor diverse dakwerken, ongeacht omvang.

Voor Woningen

Heeft u een klus bij u thuis? Wij zijn snel ter plaatse!

Voor Bedrijven

Wij bieden diensten aan bedrijven, gehanteerd met een transparante werkwijze!

Professioneel & betrouwbaar

Avo Dakwerken is een professioneel dakdekkersbedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is door heel Nederland, met uitgebreide ervaring in diverse vormen van dakbedekking. Wij verzorgen allerlei werkzaamheden aan en op uw dak, en bieden bovendien een spoedservice die 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar is.

Ons team van ervaren dakdekkers staat garant voor een prachtig, solide, duurzaam en goed geïsoleerd dak. Wij hanteren een transparante aanpak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten. Na een kosteloze dakinspectie ontvangt u van ons een eerlijk en deskundig advies.

We staan graag voor u klaar

Voor elk type dak bieden wij passende, duurzame en betaalbare oplossingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de klant als onze medewerkers staat bij Avo Dakwerken hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met elk hun eigen specialisme, en we maken gebruik van de nieuwste apparatuur en hoogwaardige materialen.

Bij ons staat de klant centraal, samen met de focus op de kwaliteit van ons werk en de veiligheid. Wij werken gezamenlijk aan het handhaven, verbeteren en innoveren van ons vakmanschap en de materialen die we gebruiken.

AVO_PAND

Vertrouwde partner op

Trustoo

×