Dakbedekking

Vervangen of laten plaatsen van dakbedekking

Er bestaan diverse soorten dakbedekking, geschikt voor zowel schuine als platte daken. Denk hierbij aan leien daken, EPDM, dakpannen, of zelfs groene daken.

Bij AVO Dakwerken staan we klaar om u te ondersteunen bij het vervangen of aanbrengen van dakbedekking. Op deze manier kunt u potentiële lekkages voorkomen en de isolatie van uw woning verbeteren. Een efficiëntere isolatie leidt tot aanzienlijke besparingen op uw maandelijkse energiekosten. Het plaatsen van dakisolatie vormt een verstandige investering wanneer u overweegt uw dakbedekking te vernieuwen.

Lekkage oplossingen door experts
Grondige inspectie
Voorkom toekomstige problemen

Gedetailleerde rapporten

dakinspectie

Welke dakbedekking past het beste bij mijn dak?

Voordat we overgaan tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking op uw dak, is het essentieel om samen te kijken naar de dakbedekking die het beste aansluit bij uw woning. Hierbij is het van groot belang dat de gekozen dakbedekking naadloos aansluit op de stijl van uw huis.

Onderhoud

Wij staan niet alleen voor u klaar bij het vervangen of installeren van nieuwe dakbedekking, maar bieden tevens ondersteuning bij het onderhouden ervan. Met regelmatig onderhoud kunt u lekkages en andere complicaties voorkomen. Avo Dakwerken adviseert u om jaarlijks professioneel onderhoud aan uw dakbedekking te laten uitvoeren.

Wat kost een dakbedekking aanleggen?

De materiaalkeuze is altijd een cruciale factor in de totale kosten. Daarnaast oefent ook het oppervlak van uw dak aanzienlijke invloed uit op de prijs. Uiteraard mogen we de arbeidskosten per uur niet over het hoofd zien. Om deze redenen is het spijtig genoeg niet haalbaar om vooraf een vaste prijs te bepalen. Neem gerust contact met ons op voor een kosteloze dakinspectie.

Soorten dakbedekking

Hieronder hebben wij een overzicht van diverse soorten:

×